sitemapsitemap

[鳴謝]andymui,funmei, pinoki

張貼田園各版面新的規定及通告,請各會員務必觀看,謝謝!

版主: 版主管理群

[鳴謝]andymui,funmei, pinoki

文章GL » 週五 10月 30, 09 10:23

田園之光

水族田園可以在云云水族網站中佔一席位, 渡過了漫長的六個年頭, 實有賴一班勞苦功高的版主!

正所謂....天下無不散之筳席, 現有幾位版主, 分別為andymui, funmei 及 pinoki, 由於私人理由, 暫已由版主一職退下, 借此機會, 僅代表水族田園上下, 向幾位說聲 : 感謝幾位的幫忙與長期支持! [em23] 您們的辛勞, 對網友及田園的盡心盡力, 真的天地可鑑, 無庸置疑!

再次感謝! [em23]
新的開始
頭像
GL
水族田園
水族田園

文章WT » 週五 10月 30, 09 10:44

衷心感激! [em23]
Ask not what OTHERS can do for YOU
Ask what YOU can do for OTHERS!

Let's...... SEIZE THE DAY
頭像
WT
水族田園
水族田園

文章小波子 » 週五 10月 30, 09 15:40

thanks!! :oops:
ADA 24" 60L tank, ADA II泥, CO2 2 bubbles/s, PHILIPS T5HO 865 24w x4(0900-1800 CO2同步)
頭像
小波子
舞動的湖柳
舞動的湖柳

文章nickylees » 週五 10月 30, 09 17:46

多謝你地~ 辛苦晒!! :wink:
圖檔
頭像
nickylees
舞動的湖柳
舞動的湖柳

文章華燈初上 » 週五 10月 30, 09 21:39

辛苦哂;
andymui, funmei 及 pinoki三位經常在田園無私的分享…令小弟深感佩服 :wink:

其實散完好快又返黎…三五七年好快過 :drinking: (說笑 :mrgreen: 三位應該會忍不住經常上黎答問題吧 :cool: )
華繁
汲取經驗‧步向港系.世界水族魚蝦蟹生產批發零售.fb雙群組過四千會員
官網 http://www.wahdone.com
1號群 http://www.facebook.com/group.php?gid=1 ... all&ref=mf
華燈初上
厚白的禁入
厚白的禁入

文章喜喜 » 週五 10月 30, 09 22:29

也在這裡多謝一聲各位大哥大姐!
頭像
喜喜
皇冠小珠鱗
皇冠小珠鱗

文章沖涼漁人 » 週五 10月 30, 09 22:52

不是有壓力吧?anyway,見過芬妹姐同Andy,Pinoki,都是健談的人,不做版主,都大把機會響度吹水!是一個新開始!
A BATHING FISH
沖 - 涼 - 漁 - 人
http://hk.myblog.yahoo.com/xuan08082008
頭像
沖涼漁人
不一樣迷宮
不一樣迷宮

文章andymui » 週六 10月 31, 09 0:16

漁人兄,壓力.........係,真係有好大壓力,但壓力並非來自田園網主們,壓力係來自一小撮不守規矩的網友,小弟做了差不多三年版主,呢段期間相信 cut post 我認左第二都冇其他版主敢認第一,點解?點解我幫田園做管理,竟然 cut post 佔左我上網o既時間三份之二,我無糧出架,我上田園都係為左消下閒,減下壓,希望工餘時間和一班志同道合的魚友,相互探討下一些養魚知識,分享下心得。
累,我真係好累,每日剩係o係買賣區 cut 十幾廿個 post,其他版區一些無理取鬧o既 post 都未計在內,唔該那些唔守規矩o既一小撮人,你地自我檢討下啦,田園係一個免費給大家作水族交流o既平台,你地就當左係你地o既免費賣廣告o既地方,大大條版規當透明o既,浪費晒一班無私奉獻的版主們的心血,一些更離譜o既,更打明旗號XXfish.com上來田園賣廣告,辦網係要靠自己實力架,有麝自然香,你攪得好自然會有人上你個網架啦,我o係田園傾得埋o既網友唔算多,我要吹雞百零二佰個隨時可以,駛唔駛我介紹捭你呀。
唔好意思,發洩完一輪,講返我暫離田園管理,隨左因私人工作比以前忙之外,我真係想抖返下,做返個網友,可以掩耳盜鈴,可以在工餘真正和大家分享下養魚樂,希望大家珍惜田園呢個平台,日後唔好再有其他管理好似我咁做到殘做到灰,有心人真係唔係咁多,亦希望現時田園的一班管理可以繼續你地o既理念,雖暫不能共事,但我一樣會支持你地支持田園 :lol:
風雨送春歸,飛雪迎春到,已是懸崖百丈冰,猶有花枝俏。
俏也不爭春,只把春來報,待到山花爛漫時,她在叢中笑。

~~觀鳥園~~
圖檔
頭像
andymui
豪氣的帝王
豪氣的帝王

文章Jaa Jaa » 週六 10月 31, 09 0:30

為andymui, funmei 及 pinoki...送上至高無上的敬意~! [0a154735] [0a154735] [0a154735]
野生のロイヤルプレコを追う.アラグアイア川の旅
頭像
Jaa Jaa
皇冠小珠鱗
皇冠小珠鱗

文章SimonHO » 週六 10月 31, 09 0:42

辛苦哂三位! :-)
God is Love
頭像
SimonHO
可愛的新燈
可愛的新燈

文章月巴仔 » 週六 10月 31, 09 0:58

在田園我分享比做野多,真係辛苦大家>_<,你們多年為大家付出,做朋友一定會理解三位的決定....
我相信三位在任可時候,在任可位置,支持田園也一如既往......
我覺得田園像你們的兒子,記得做唔做板主都要回來看看他啊.... :跪拜禮new:
良夜美景沒原因出了軌 來讓我知一切皆可放低
還是百載未逢的美麗 得到過又猝逝 也有一種智慧

圖檔
頭像
月巴仔
水 族 田 園
水 族 田 園

文章太陽草老人 » 週六 10月 31, 09 1:09

andymui,funmei, pinoki三位版主對田園的貢獻有目共睹,無須多言!

但每个人都有其理想,在不同的崗位也可以發揮自己的才華!做管理員是最吃力不討好的,三位版主已各盡其職,令人欽佩!在此僅代表田園各網友致最衷心的謝意!

[em23]
頭像
太陽草老人
水族田園
水族田園

文章婷婷 » 週六 10月 31, 09 9:23

Objection :翻桌:
強烈要求版主復職 :眼汪汪:
圖檔
必文~必文~ 必文~琵琶小寶貝~
~~在Tapajos河裡~~ 搖擺著尾巴~~
頭像
婷婷
皇冠小珠鱗
皇冠小珠鱗

文章pui190 » 週六 10月 31, 09 11:49

梅爺好好休息呀!
唔好咁操勞呀!
風濕痛就唔好晚晚偷野喇! :cool:
圖檔
頭像
pui190
白鬚怪頭花
白鬚怪頭花

文章GL » 週六 10月 31, 09 12:03

pui190 寫:梅爺好好休息呀!
唔好咁操勞呀!
風濕痛就唔好晚晚偷野喇! :cool:

主任....終於...您都知道左原因.....:嘲笑:
新的開始
頭像
GL
水族田園
水族田園

下一頁

回到 重要通告

sitemapsitemap

誰在線上